Oct 6, 2010

Cupcakes Coklat Derhaka huhuhuu....

Ganas betul tajuk entry tu...mesti takut orang nkmakan kalau nama cupcakes mcm nih...jgn risau leh jer makan n takkan disumpah macam tanggang pun, just orang yg buat ni jer yg derhaka dengan resepi asalnya hehehehehe....mana tak derhaka, resepi asal kena ada 3 biji telur...sue wat guna 1biji jer coz tu jer yg ada kt dlm peti...pastu kan, adalagi derhaka tau...ni bukannya adunan untuk cupcakes tapi resepi kek coklat kukus, so derhaka wat cupcakes then suka suki jer bakar huhuhuhu...nasibla cupcakes ni tak jadi batu kan coz maklumlah byk sgt derhaka hik..hik.....
Ni ha rupa cupcakes derhaka yg dh dihias oleh org yg keras tangan...comot jer kan coz cari piping tah kt mana taruk...so main curah er la kan hahahhaha...mmg melampau tahap maksima derhaka nih kih..kih..

3 comments:

kak zura said...

walaupun name eh derhaka, tp rupe eh cantik dan nmpk sedap lah sue...terliur akak.hehe.

Tihara said...

stoberi tu, mencantikkan lagi dan memang mabeles..hang ni mmg pndai wat kek la sue :)

sue_eila said...

kak zura;
alamak kak zura dh terliur hehhehehe

tiha;
ishhh xdela pandai mana pun, tuk makan2 jer lehla...kalau jual xde sapa nkbeli huhuhuhu