Dec 27, 2010

Pagi2 Cari Pasal.....


Dhlama tak membebel kt sini...tup2 terus mood kurang baik jer kan..sorry yer pada yg membaca blog ni...i senyap jer sebelum ni, tetiba hr ni masuk sini terus berangin.

Yer la mana la sue tak berangin satu badan, pagi2 dh terkejut tgk perangai driver yg takde sivil, nasibla husband sempat brek..kalau tak entahla apa jadi, mau ada kt hospital rasanya skrg ni.

Wahai driver (pompuan yer) Perodua putih no WTR 5215, (lantakla...no ko aku letak kt sini, ada aku kisah)..........g la ambik lesen sekali lagi, ker ko mmg takde lesen, bawak keta tak pakai otak langsung ..main redah jer, kalau jadi apa2 tadi comfirm ko menyesal seumur hidup, n silap2 aku ni terpelanting kt luar kot. Satu lagi, aku nkajar sikit yer (sebab aku tau ko mmg bengong n tak reti), kalau kt round about tu keutamaan pada org di sebelah kanan anda, so tadi kitorang dhnyata2 kt dlm round about...yg ko menonong laju macam org mabuk tu nape, keta ko takde brek ker, nasibla husband aku sempat brek kalau tak comfirm ko hentam keta kitorang n nyata2 la ko akan hentam aku dulu...bodohhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!....Mmg cara ko bawak tu aku tau ko mmg tak leh kawal keta dh masa tu kan...kalau tak takdela ko belok kiri tu samapi makan jalan ke hujung tu, nasibla ko tak terbang n langgar tiang tadi....

Puhhhh legaaa aku hahahhahaha.....eh tamabah lagi sikit, dh tu husband aku hon ko n tgk ko, nape ko duk tgk depan jer, ker ko tak reti nkmenoleh dah..dh salah tu tak reti2 nkangkat tangan minta maaf...mmg takda adab punya orang!!!!!!!!!!!!!!...

Haaaa baru habisss sesi maki hamun aku....tarik nafas..hembusssss.....fuhhhhhhh......lega rasanya dh....kepada kwn2 yg baca entry ni, byk sorry yer coz entry mengandungi unsur yg kemarahan di luar kawalan hahhahhaha....i ni jarang tau nk maki hamum mcm ni huhuhuhuhu...

Okla..i nk cerita pasal reunion x-SMTKK batch 98/99...pssstttt i dapat lucky draw mlm tu hehehhehe

2 comments:

Tihara said...

pempuan tu mesti gabra gila n malu gitu..aii mcm2..mujur lah dpt lucky draw kan..hepi cket ;)

sue_eila said...

ahaaa sue rasa mmg dia gabra coz husbnd sue siap hon tgk dia pastu potong keta dia..husbnd bw slow jer..mmg dia xberani nkpotong..n samapi simpang putrjy mayb dia xassume kot kitorang pun nakmasuk simpang sama, terus dia pecut masuk simpang tu..tup2 mmg kitorang pun masuk simpang sama lagila dia gabra bila kitorang follow belakang keta dia plak hahahah...mmg kena bg pengajaran la skit kt org camni..membahayakan org jer kan ...opsss panjangla pulak xplain hehehhehe