Apr 23, 2013

Kisah My Hero @ 18 Bulan

Assalamualaikum....

Alhamdullillah, hari ni dapat sedikit ruang untuk mengupdate blog yg agak usang ni huhuhu.. Disebabkan Sue puasa hari ni, so masa lunch diisi dengan update blog ni lebih bermanfaat daripada tido...kang terlajak sampai petang plak hehehe

Okla..berbalik pada tajuk di atas (adehhh ayat cam skema karnagan la pulokk), Nak cerita skit pasal hero sorang ni..Alhamdulillah Mikail seorang budak yang bijak, perkembangan mengikut usianya...memahami setiap arahan yang diberi..mcam kita suh ambik barang or kemas toys yang disepahkan, dapat difahami..tapi kdg2 wat2 tak faham huhuhu....

Paling Sue bersyukur, kesihatan Mikail amatlah baik..tak macm masa kecik2 dulu, sikit2 demam. Nampak antibodi dia mcm lebih kuat..leh kata kuat dari mama dia ni adehhhhh..Apapun Alhamdulillah syukurrr sgt2.

Setakat tu jer la kot nkupdate pasal hero ni...takleh lama2 nnti taksempat nk publish dh kena block huuhuhu..Lastly ni gambar hero yg latest :)
 Dah pandai nkbergaya ok....

 taknak bukak kasuttt..konon hensem sgtla tu hehehehe

Study..study...

2 comments:

Tihara said...

alhamdulillah dah besar pun dia, boleh dpat adik plak ey buat kawan..hehe

suhaila zakaria said...

Alhamdulillah kak...insyaallah ada rezki adala adiknya hehehe