Nov 10, 2008

Deco Bersama.......

Setelah agak lama aku menyepi dr blog ni..oppsss bukan malas tp masa xmengizinkn coz aku n hubby busy mengecat n mendeco rumah...n aku selalu sebut kt hubby "jom deco bersama halimi hu..hu..."...penat giler kitorang laki bini mengecat, aku biasalah minggu 1st mengecat semangat habis..kiranya masa tu cat area ruang tamu depan....start hr sabtu tghhari bawak ke malam kitorang cat..sambil2 tgk sehati berdansa lg tuh leh cat he..he..semangat habis tuh. so kiranya mmg xsabar nktgk rumahku berubah menjadi hijau, tu semangat habis...ni haa keadaan rumah kami yg mcm tongkang pecah n setelah selesai cat tp xsepenuhnya lg ler hu..hu..semua main longgok jer








Tadaa...at last ni la hasil kerja keras kami laki bini hu..hu..boleh dibanggakan la coz semua hasil kerja sendiri. Walaupun mahligai kami ni kecil jer tp kami puas hati he..he..tapi terpikikr gak kalau rumah ni besar camnela agaknyer, lagila letih kan. Apapun alhamdulillah dengan apa yang kami ada setakat ni..syukur sgt2...so ni lah hasilnyer tp bab2 hiasan ni sebenarnyer banyak lagi yg difikirkan but kn stop dulu..nnti2 kalau ada budget baru tambah lg he..he..





ni kt lorong nak ke kamar beradu...i like lampu tu hu..hu...

n also this flower...aku main hentam jer letak bunga nih tp okla kan he..he




our living hall...simpler jer :)




n ni plak kt area meja makan..cute jer rumah kitorang nih..


okla tu jer la..nnti kalau ada apa2 perubahan aku upload lagi k...can cin cau adios.....

2 comments:

Tihara said...

salam..pandai awk deco umah..nti taruk chatbox kt blog ni..bleh kite sembang2..sy dah lame tk masuk asida.net...

sue said...

salam..he..he.bolehla setakat mengisdi masa yg lapang jer, nnti ada kelapangan eila letak chatbox k.eila pun suka buka blog awak coz byk fakta :)