Feb 23, 2010

Bersiaran Langsung Dari Uptown Shah Alam :-)

Di ketika ini aku n hubby ada kt Uptown Shah Alam n lebih specific lagi di Restoran Big Mug sambil melayan bola sepak yg sedang ditayangkan... Hubby plak ketika ni sedang sibuk bermain game di hp barunya itu :p......


Cite skit pasal Restoran Big Mug ni, yg aku nampak restoran ni special dr yg lain kerana kita leh pesan gelas besar punyer...yelah leh tau kan seperti namanya "Big Mug", so sesapa yg agak2 suka minum air jus buah dgn kadar yg byk lehla dtg sini tapi kalau nkorder yg biasa pun leh dtg gak.... Mcm hari ni hubbyku telah mengorder Air Epal asam Boi besar punyer :p n aku just order air epal saiz biasa... n kalau makanan kt sini leh order hidangan panas n bergoreng n nasi ayam pun ada...


Ok ni dia rupa Big Mug itu.....

Tengok betapa kuatnya hubby ku cyg ini minum air..aku yg ambik gelas biasa tu pun rasanya baru dpt habiskan cikit jer keh..keh..



Sekian..

p/s: entry telah diupdate kembali pada hari Rabu pukul 9.03 am :p

3 comments:

Lady of Leisure said...

amboi sambil berjalan boleh update lagi ek..

sue_eila said...

mengisi masa yg terluang he..he..

Tihara said...

sedap nya air buah...slurpp..best2x