Jun 29, 2010

Mereka Datang Bercuti

Untuk makluman semua..ini adalah entry basi dr aku setelah lama blog ni xberupdate huhuhu...

Seperti tajuk di atas hehehh..mereka yg dimaksudkan ialah...........



My bro n SIL with their sons..adam n afiq, diorg datang dlm bln 5 hr tu, lepak2 rumah kitorang selama 4 hr gak diorg kt sini...best tul bw diorg jln2 sekitar KL..g makan2 n shoping.

Afiq n Adam...tengok adam tu..suka tau main bola tu...salesman kt situ duk tengok jer takut adam bw bola tu lari hahhah..mmg dia xnk lepas bola tu n wat kedai tu mcm dia punya jer...baling sana sini bola tu hahhaha...

Afiq lak minat n fanatik kt Thomas & friends... keretapi mainan tu, setiap kali nkkuar mesti meragam dulu mintak thomas...n bila sampai shopping complex mata liar jer cari Thomas dia...adoiii mmg kopak poket kalau tgk harga sebijik Thomas tu wlpn kecik huhuhu....nasibla adiknya Adam ni kurang skit minat mainan2 nih...Adam ni kalau nkmeragam pun bila perutnya lapar..dapat makan dh ok he..he...mcm2 la ank2 sedara aku ni ka.....................


Haaaa tgk Adam dh penat n lapr ler tu...heheh....Sepanjang diorg duk rumah kitorang, mmg sue xmasak langsung yer..coz mmg diorg plan nkjln2 cari makan jer hehhehh...
Ok tu jer la serba sikit cerita pasal my kunjungan mereka ke sini.....Harap2 nnti diorg dtg lagi :-)


3 comments:

Tihara said...

cumel2 anak2 berdua ni

sue_eila said...

cumel tapikan yg adik tu xnak kt org..tu yg geram sgt2 tau

sue_eila said...
This comment has been removed by the author.