Jun 29, 2010

Entry Basi II : Bukit Merah Laketown

Hujung bulan 5 yg lalu, sue+hubby n my bro family balik kampung....so kesempatan tu kitorang kita plan g Bukit Merah Laketown...alal dekat jer dgn rumah kitorang tu nk ke Bukit Merah..dlm 20min sampai la hehheh....

Ok, ni pakej2 yg ada kt situ..kitorang just nkbw budak 2 org tu mandi manda...so masuk waterpark jer la :-)


Haaa yg best kt sini..kalau korang lahir di perak or anak jati perak la kan, korang akan dapat less harga tiket..bape ek lupo la plak coz besala ingatan makin berkurang huhuhu. so disebbakan sue, hubby n my bro mmg dilahirkan di Perak (kena tunjuk ic yer), so byk la kurangnya hehhehh...
Ok layan jer la ek gambar ni...sebenarnya byk yg di snap tapi kemalasan nk upload...gambar2 ni pun malsa nk edit dah...xper la kan huhuhu......



En Adam dgn spek mata itamnyer.....agak moody skit masa ni



En Afiq..suka la dapat main air hahhahhah



Ni bergambar dgn iguana...sue sebenarnya mmg takut dgn binatang nih, tapi disebabkan En. Hubby yg terlalu sukakan binatang ni..so layankan je la huhuhu....


3 comments:

Lady of Leisure said...

erkkkk lady pun takut ngan iguana tu.. btw, lady tak pernah lagi ke bukit merah ni.. best jugak mandi manda kan..

Tihara said...

hi sue :)

org penah ke sini thn 2007 ..lame dahh tp jln2 bli souveneir jek..masa tu ada sorg gurl pakai cowboy custom..ada clown..ada air keluar kat tpt org lalu lalang..ada cafe lilac tak silap..
hubby sue suka benor dpt pegang iguana ek

sue_eila said...

Lady;
best gak kt situ..leh naik bot tgk org itan island.xsilap kalau duk kt hotel tu sekali dgn package :-)

Tiha;
ooo ye ke pernah sampai dh...dtgla lagi coz skrg lagi meriah hehheh...hubby sue mmg suka sgt iguana tu smapai nkbela kt rumah tau...menjerit sue dgr tau..ohhhh tidakkkkk hahhahhha