Apr 18, 2011

Aktifkan Dirimu...

Wahhh tajuk entry...mcm iklan hotlink la pulok kan...harap2 "prepaid" untuk diri aku ni takkan berkurang untuk aku terus aktif kembali hehhehhe......

Jap...jap...nk bersihkan blog ni,
Dah bersawang rupanya hik..hik...

Sorryla kepada kawan2 yg mungkin ada bertandang, asyik tgk entry yg sama jer kan. Sebenarnya di hati mmg terniat untuk update n berkongsi cerita, tapi memandangkan keadaan kesihatan yang tak mengizinkan...walaupun hakikat sebenarnya aku gembira dengan ketidak sihatan diri ini :)...sebabnya segala yg diimpi dan dihajati telah dimakbulkan, Alhamdulillah, aku telah pregnant dan sekarang sudah 16 weeks :). Syukur padamu Ya Allah dengan anugerah ini, semoga segalanya akan dipermudahkan untuk kali ini..Amin.

So terjawab sudah nape tuan tanah ni membisu selama ini. Insyaallah, aku akan cuba aktif kembali n pastinya banyak cerita terbaru terutamanya about my pregnancy hik..hik..

6 comments:

Diya Edhayaa said...

yeay! nk dpt ank sdre.. amin!!
take care k.sue..

tiada nama said...

yay yay!

Tihara said...

Tahniah..termakbul impian..sorang sorang kawan akk dah ada anak..akk je lom lagi..lady pun sama mcm sue..korang due sama kot nanti :)

sue_eila said...

Diya edhayaa : Tq nina.Yeayyyy...insyaallh nnti lehla bw g jln ke pahang.

wani: :)

Kak Tiha: Tq kak..ahaa sue n lady due bulan yg sama...Insyaallah lepas ni akak akan terkena jangkitan kitorang amin :)

dianizan said...

tahniah kak su..berkat bersabar membuahkan hasil yg lumayan kan..jaga diri jaga bby..

sue_eila said...

ina: tq ina :)..doakan semoga semuanya selamat n dipermudahkan tau.