Mar 3, 2010

Sepetang Di KL Tower



Ni kira entry basi ler keh..keh..coz g KL Tower ni masa cuti Tahun Baru Cina hr tu...So layanla ek gambar2 kitorang nih :-)
Mula2 kitorang isi perut dulu..coz xde choice byk tempat makan kt sini, so kitorang pilih makan di sini.....

Ni yg kitorang order...briyani seafood n briyani lamb, tgk mcm nasi gorang je kan..xsangka plak mcm ni rupa briyani nye..he..he..walaupin xseperti yg digambarkan tapi disebakan lapar kitorang ngap jugekkk kih..kih..nkkata sedap sgt xla jugak..okla boleh diterima tekak ni tapi agak berminyak briyani ni :-)

Pas mkn kitorang beli tiket n then masuk ke Animal Zone...xla berapa luas sgt tempatnya........



-



-




-


Opss ular itu sgt besar...takutttttttt


Nakal tau si putih tu..suka patuk2 kita punya tudung he..he...

sekor lagi binatang yg aku takutttt tapi hubby suka ishhhhhh...........................

Terhibur tengok gelagat si monyet nih....siap makan lolipop lagi tu ha..ha..dhla nakal sesgt si nyet nih keh..keh..

-



-



Lepas masuk Animal Zone..kitorang g naik KL Tower...nengok pemandangan KL :-)


Lama eh...teropong apa tu cayang kih..kih..


Last sekali kitorang masuk F1......masa ni aku dh taklarat dh, so hubby sorang jerla yg naik keta F1 ni..ala bukan drive betul2 pun he..he..



Sekian, saya melaporkan dari KL Tower keh..keh..

3 comments:

Tihara said...

saya penah pegi sekali je KL tower ni..tp just duk kat atas teropong sana sini..tak makan2..

sue_eila said...

sue pun ni la 1st time g he..he..tapi kalau bab makan better g makan tempat lain lg best hu..hu..

Tihara said...

SUE..NANATI JAWAB TAG YER..AMBIL DI BLOG SYA..