Mar 24, 2010

Keje Sekolah hu..hu...

He..he..kita ada keje sekolah yang xsempat nakwat..cikgu tiha yang bagi kita keje ni tapi baru sekarang kita sempat buat keh..keh..cikggu tiha jgn rotan kita tau coz budak malas nih lambat wat keje sekolah hu..hu...

So ni jawapan keje sekolah itu yer keh..keh..
1. Adakah anda rasa HOT?

Oppsss buat masa nih saya dalam keadaan sejuk sesangatttt coz air cond yg terlampau di sini he..he...

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!


3. Cerita pasal gambar ni

gambar yg diambil oleh my hubby semasa kitorang g honeymoon kt cameron...ada talent jadi model tak? keh..keh...

4. kali terakhir makan pizza

ishh lupa la plak..rasanya bulan lepas ada makan kot

5. Lagu terakhir anda dengar

lagu kt blog sendiri...iris-awie

6. Apa anda buat selain menyelesaikan tag ni

main2 handphone keh..keh..

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?

kat rumah family panggil ila, masa sekolahn U org panggil ela, n sekarang sue :-)


8. Tag lagi 8 orang

ala kita xde ramai kawan blog lagi..xperla sapa2 yang baca kira kena tag la hu..hu... n secara automatiknya saya tidk perlu menjawab soalan 9-15 ha..ha...boleyyy pulak gitu kan, ngelat tul anak murid sorang ni kan ha..ha...

9. Siapakah orang no.1 kepada anda


10. Katakan sesuatu kepada orang no.5



11. No.3 ada hubungan dengan siapa?


12.Bagaimana pula dengan no.4


13. pesanan kepada orang no.6



14. kata2 cinta untuk orang no.2



15. Adakah no7. dan no.8 ada persamaan


16. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang mengetag anda

1) suka beri info pasal herba
2) rajin bercucuk tanam
3)rajin masak gak
4) pernah duk dekat area rumah saya sekarang nih
5) same as me...craving for baby :-)


Ok tiha..rasanya budak malas dhsiap wat keje sekolah...yeyyyy boleh main batu serembam dahhh keh..keh....




2 comments:

Tihara said...

boleh la main batu seremban..lame tak main..nak babab ela lah..sbb lambat wat keje sekolah :)

sue_eila said...

alamak takutttnye...tolonnnn cikgu nkbabab ha..ha..