Mar 13, 2010

Mini Sewing Machine

Semalam teman hubby g kedai DIY...jalan2 kt dln kedai tuh aku ternampak ni..............
Mesin jahit mini nih..tunjuk kt hubby yg aku nkbeli...dia senyum jer n tanya nkwat pe, aku pun ckpla lehla jahit kalau ada baju2 yg koyak ker kan, so sebab harganya pun ok gak, kitorang rembatlah he..he...



Haa ni ler rupanya...mesin jahit miniku, bolehla kan :-)

8 comments:

Tihara said...

CUTE LAA..NAK BELI JUGE.. :)

Lady of Leisure said...

comelnya... senang pakai tak?
boleh jahit selendang kan... *lady rasa teringin la pulak hehe

sue_eila said...

tiha;
beli jgn xbeli he..he..

lady;
senang jer pakai:-)...selendang n kain2 yg xberapa tebal ok jer coz td br jer try he..he..

mamaelly said...

hehehe bape harga dia sue...ala aku ni jahit2 ni memang la kurang walaupun bapak aku seorang tukang jahit..hahaha

Atom said...

salam,leh tahu x brp hrganya ni?beli katne? nk g cri jg la..heee

Atom said...

sy bli kelmarin hrganya rm120..huhuu..jom menjahit

sue_eila said...

Atom:sori takperasan ada komen awak..anyway saya beli kt kedai DIY di JJ Equine Park :)...awak beli kat ner? Selamat Menjahit :)

red_ruewei said...

Salam,
Saya nak tanya. Lepas x klu nk jahit zip kain baju kurung?