Jan 3, 2011

Reunion Ex-SMTKK 98/99

Hahahahaha...org dh masuk 2011..i still xhabis lagi entry 2010 teruk..teruk..pepun ikut sukala, i punya blog...ada aku kisah hahahahha...

Pepun ni entry penamat 2010 yer kawan2. Entry ni sempena Reunion Ex-SMTKK batch 98/99 pada 25 Disember 2010..Fuhh setelah 11 tahun, kini kitorang berjumpa di dan berkumpul n yang bertambah manis bila reunion diadadakan di sekolah yang menemukan kami semua...sgt2 bestttttt

muka letih baru sampai dari KL...tapi tetap maintain senyum coz hepi dpt pakai baju reunion walaupun agak kecil baju itu hahahhahaha.....salahkan baju la pulokkkkk. Aktiviti pada waktu petang bermula jam 3.30..so join semua yg ada g mengimbau kenang melawat kawaan sekolah n bengkel-bengkel di sekitar kawasan...mmg kembali ke zaman silam tu hehhehehehhe

Posing Depan Kelas aku dulu...5 PKA (Pengajian Kejuruteraan Awam)

Inilah dia wakil2 dari kelas PKA pada sesi petang yg hadir. Ada yang berubah (aku ler tu...hehhehe) n ada gak yang maintain...almaklumla perubahan fizikal adalah desebabkan faktor pemakanan kuang..kuang..kuang....

Walaupun tak semua datang...kami tetap riuhhhh n hepiiiiiiiiii

Malam Dinner....11 org + 2 junior + 2 bakal junior (hehhehehe) yg dpt mengahdirkan diri...okla kan dekat separuh dari warga kelas PKA dapat hadir.....

Dinner Reunion EX-SMTKK 98/99...huhuhuhu tak semua ada termasukla aku coz dh balik coz en suami dh taklarat dh...ye lah xde rehat dr petang...Agak rugi jugak tak dpt join sampai akhir tapi tetap rasa besstttttt sgt coz i dpat lucky draw hahahahaha...(dpt2 lucky draw terus rasa nk balik hahahhaha)


Jeng...jeng.....
-
-
-
-
-
-
Door Gift dlm tu adalah fridge magnet n homemade chocolate (lupa nksnap) + Calendar +.....MY Lucky Draw hehehehheh.....Hadiah nya ialah................
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Hair Dryer..Mcm tau-tau jer hair dryer aku dh rosak heheheheh.....okla kan dari tak bertuah hik..hik..ehem...ehem...pasni pagi2 guna hair dryer ni la kan :p

Malam tu kitorang check in kt hotel di Pekan Kuala Kangsar....n ada gak kwn2 yg bermalam kt hostel sekolah tu expeciallly yg bujang2 la...pihak sekolah sediakn satu blok aspura n satu blok aspuri...Diorg yg duk hostel ni lagi2 terasa kenangan silam tu kan

Keesokannya kitorang terus zassss ke Lost World Of Tambum. Kalau ikut aturcara reunion pagi tu ada perlawan bola sepak antara student n cikgu2...Mesti bestt tu tp malangnya kitorang dh ada plan lain...
Tak sabar nktunggu cd gambar2 sepanjang reunion tu dari photographer hehhehehehe

-
-
-

Di Lost World Of Tambun...

psttt: beberapa keping gambar diatas adalah dr kamera kwn2 yg aku edit cikit2 hehehhehehe

-END FOR 2010 ENtTRY-
****HePi New YeAr****

2 comments:

Tihara said...

Happy New year

sue_eila said...

tq :)...hepi new year jugak