Jan 5, 2011

Sonia Dah Jadi Kucing Kampung

Lama aku tak bercerita pasal anak dara sekor ni kan..
Selalu cerita pasal anak teruna bernama Sonic itu jer kan hehheheh.

Anak dara ni namanya Sonia
Baka Ragdoll
Adopt Sonia awal thn 2010...kononnya nk jadikan teman sejati anak jantan Sonic tu
Tapi...bila bawa balik rumah...Sonic tak layan
Suka cari gaduh...n paling kesian Sonia nak popo pun dia kacau

So setelah bagi ruang untuk mereka berbaik selama 2 bln lbh, tp still takleh ngam
Akhirnya...kitorang decide bagi Sonia kt my mak n abah..coz mak n abah pun pencinta kucing :)

So, balik kampung baru2 ni..aku snap gamab2 terbaru Sonia yg cute n very soft cat ni hehhehehe.....Jom layan gambar anak dara sekor ni yer


Alalalala....cute nyer dia....

Jilat bulu yer...duk kt kampung kena selalu bersihkan bulu hik..hik..

Haipppppp...jgn ggit, cili tu pedasss tau

Apa tengok2...hehehehheh, sombongla Sonia ni.....

Huhuhuhu...disebabkan mak n abah manjakan dia, Almaklumla pagi2 abah dh layan dia, bila pagi2 abah g kerja, Sonia la peneman mak kt rumah...so mmg dapat kasih sayang sepenuhnya

So apalagi, takheran dh kat tuan lama dia ni huhuhuhuhu...cedihhhhhhhhh
Tapi takpelah daripada Sonia terseksa duk dgn Sonic yang terlebih nakal itu hahahahaha

8 comments:

:: noremy anak rahmat :: said...

akk ada bela kucing?

nor takut...xleh kalo orang sua kat nor...

sue_eila said...

adaaa..kt sini ada sekor :)...yey yey..dh tahu nor taku kucing, nnti leh nyakat nor hahahahaha

Tihara said...

lawa la sonia cam hindustan..
cantik pic cili n sonia tu..unique

sue_eila said...

Tq :)...tu la heroin hindustan kak..hehhehee..

:: noremy anak rahmat :: said...

eeeeee..akak jahat....xmoh kawan!

sue_eila said...

hehhehehe....lalalalalala, mana ada akak jahat, akak nkbagi semangat jer, bg nor tak taku dh boleyyy??? hehehhehe

:: noremy anak rahmat :: said...

eeeeeeeee.....xnakkkkk...
huhuhuhuhuhuhuhu

best rated child car seats said...

lucu-lucu ko kucingnya