Jun 29, 2009

[Part 1] Kami Di.......

So nktau ek kitorang ke mana...so kitorang ke
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-jeng-jengYes...we are went to A Famosa.....he..he... best giler kt sini. Teringin sgt nkduk hotel A Famosa tp xkesampaian coz xde kosong yangada kondo la tp wat pe kitorang 2 je xberbalaoi kalu duk situ...mcm biasala tabiat buruk kami xreti nkwat bookoing dulu main hentam jer hu..hu...so akhirnyer dukla kt hotel di bandar Melaka setelah cari hotel kt bandar hilir pun xde :p...Berbalik pasal A Famosa, kt A Famosa ni Animal World Safari, Water World n Cowboy Town (setiap temapat ni ada bayaran tau) so hubby mmg nk n teringin sgt masuk kt Animal World Safari...mmg best masuk sini walaupun tiket agak mahal RM 48 sorang (termasuk lunch) tp bg aku n hubby mmg berbaloi n we are enjoyed...mcm tempat n pertunjukan kt dlm ni mcm elephant show...ni paling aku suka best...hu..hu.., multi animal show...best gak coz mcm2 binatang ada kt sini, bird show..yg ni aku xtgk coz dhpernah tgk kt bird park KL, wild wild west show...ni mcm lakonan aksi2 dr cowboys, adala aksi2 lasak n tembak2. Selqain tgk show semua ni kita leh gak jln tempat tgk binatang2 kawasan tu...leh tgk binatang2 buas mcm lion, tiger, bear n mcm2 lg dgn dekat dgn naik truck...K la layan jer la gambar kt bawah ni n kalu korang tingin nkg lehla ambik info kt sini http://www.afamosa.com/

waaachaaaa kan dh kena dgn aku...gelojoh tul la kambing nih

wahh mcm best freind plak kan hu..hu..
haaa ni mmg binatang kesukaan En Halimi ...dia mmg suka nkpegang..aku wat senyum paksa je coz sbnrnyer geli hu..hu..
Best ooo naik gajoh hu..hu...tgkla gajoh tu siap sengih lagi ha..ha..

Ok...habis cite kt animal world tp ada lg tau cite kitorang kt Bandar Melaka n Bandar Hilir tau...so tungguuuuu next entry k.......

2 comments:

Tihara said...

best yer..asyik honeymoon jer...hr tu g cameron..best arrr..

sue_eila said...

tiha, nk release tension n lupakan semua masalah...cara ni je la rasanya dpt hiburkan diri kita :-)