Jan 15, 2010

Apa Ubatnyer ek????

Uishh lama tul aku menyepi dar menulis di blog kesayangan nih kan...bukan apa xde mood sebenarnyer coz sejak minggu lepas lagi start demam n sampai xde suara..n skrg asyik batuk je mlm2, mmg xleh nklelap langsung. Bila baring jer gatal tekak2 nih..asyik nkbatuk jer. Ubat batuk mmg dhtelan tp xberkesan langsung..ubat doktor pun makan.

So naktanya kawan2 kot2 ada petua nkhilangkan batuk malam ni...bila duduk biasa2 ni xdela rasa sgt...cuma bila kita baring, masa tu mmg gatal tul tekak2 nih...cian kt hubby coz dia pun terganggu tidur he..he...

Gambar sekadar hiasan...huk....huk....



2 comments:

Tihara said...

oh..sian eila..ptt lame tk denga cite..ade petua tradisi...cuma bimbang tak serasi..tambah lagi yg tk penah kita sentuh..air asam jawa pun elok gak..

kalau ubat moden ni..telan antibiotik..mmg comfirm kuman mati..

sue_eila said...

tiha;
alhamulillah eila makin ok..skit2 jer batuk skrg..anywy thanks