Jan 29, 2010

Suka...suka....

Nak tau tak sebab pe aku suka sgt...sebab dekat sgt2 dgn rumah aku dhada pasar malam yeyyyyyy, takyah g jauh2, berjalan pun kejap jer leh sampai. Sebelum ni aku ada nampak banner ni..........................................................................................................................................

Tapi aku wat taktahu jer coz aku ni mmg xprihatin kt nama2 tempat kawasan aku, ingatkan Lestari Perdana 7 ni jauh...tup2..tup..sebelah apartment kitorang jer, ha..ha...teruk kan, padahal selalu sgt g makan kt situ n beli brg runcit tapi xpernah nkbaca pun sign board jalan tuh keh..keh...

So nkjadi ceritanya, ptg smlm balik keje terus g teman hubby servis keta..otw nkmasuk simpang rumah aku tu, aku terperasan lampu2 yg byk n terus ingat banner yg pernah aku tgk, comfirm ada pasar malam n mmg dekat sesgt dgn rumah aku...apalagi suka ler aku, n yang pastinya kawan ini akan bertambah meriah kan....so kitorang terus jer g tgk2 apa ada jual

Ni la dia pasar malam itu...byk gak gerai yg ada n makanan pun nampak menyelerakan, xberapa ramai lagi org coz baru jer dibuka...tapi 2,3 minggu yg akan dtg sure punya ramai org. So yg pastinya aku suka coz dekat jer dgn rumah. Pasni hari Khamis jer g pasar malam keh..keh...

4 comments:

Lady of Leisure said...

teringin nak makan bontot ayam yg jual kat pasar malam tu sedapnya...

Tihara said...

rasa-rasa nya lah..rumah eila dekat tak dengan equine park pastu taman pinggiran putra..saye ade rumah kat situ tp disewakan kat org sbb saye duk lipis..

rumah saye dekat kota perdana..area situ juga..depan pasar borong selangor..

pastu ade jusco AEON kat area situ kan..

teringat knangan duk sane :)

lady pun suke makan cenonggeng ayam eks..
pasar malam ni best..mcm2 ada..dulu ade kenal sorang kawan..dia alergic pasar malam..die kate hidup die dari kecik gi soping complex je..luat arr..

eh panjang nye komentar..hihi

sue_eila said...

lady;
sue pun suke, tapi bila makan jer hubby wat muka coz dia xmakan he..he..

tiha;
mmg dekatla dgn rumah sue, rumah sue kt taman desaminium...mmg selama ni g jusco n pasar borong tu la he..he..kalau tiha duk sini gak mesti kita leh kuar jln sesama kan :-)

Tihara said...

haah lah eila..boleh lepak2 kat jusco..tetibe berangan :)