Jul 12, 2009

Kenduri Doa Selamat

Alhamdulillah selesai dan selamat semuanya...mmg dhlama niat nkwat kenduri doa selamat utk rumah dan mendoakan semoaga kesihatan my hubby pulih seperti sedia kala...mmg masa masuk rumah ni lebih lbh krg setahun lepas xwat kenduri apa2 pun just kami suami isteri jer wat baca yasin coz mmg byk perkara menghalang..tp Alhamduliilah syukur kepada Allah akhirnya tercapai gak hajat kami. Kitorang wat kecil2 je n just panggil kawan2 hubby je datang. Majlis start dgn diorg solat Maghrib berjemaah then baca yasin n doa selamat kemudian di akhiri dgn solat isya' berjemaah...aku kt ne yek masa tu...aku duk bilik jer la coz mmg nkjoin rasa xkena lak coz mmg aku sorang jer kaum hawa, so malu la plak nkkeluar coz agak ramai gak ofismate hubby yg dtg...ishhhhh boleyyy ke gitu ekk maulu di rumah sendiri ha.ha..my hubby la ni lupo nkckp kt ofismate dia suh bw wife diorg...so nasibla masa tu aku mmg dh prepare semua makan minum kt atas meja...tunggu makan jer ha..ha...menu malam td simple jer roti canai from mamak putrajaya, kek pisang from carrefour n rambutan from gerai buah dkt rumah ni jern..cuma minuman jer air tgn ku ha...ha...teruk tull kan tp mmg xsempat pun coz ada byk benda yg nkdisettlekan pagi tu....he..he...alasan jer kot sbnrnyer kena virus p ha..ha...tu la apa yg berlaku mlm tadi n thanks a lot kt ofismate hubby yg sudi dtg n byk membantu n support my hubby n faham keadaan mu hubby selama ni..thanksss byk2 n hanya tuhan yg dapat membalas budi baik kalian semua...honestly mmg aku terharu n satu lagi sorry byk2 kalau ada apa2 yhg terkurang malam td ekkk...maklumla kami berdua je takut ada yg terlepas pandang kannnn. Opss gambar mmg xsempat aku nkambik coz busy sgt2 n masa majlis tu bermula xkan la aku nk tergedik2 ambik gambo kan..:-)

1 comment:

Tihara said...

salam eila.. sila lah jwab tag..g blog yer..