Jul 21, 2009

Makan2 @ Manhattan Fish Market

Hari Ahad lepas hubby ada game bowling kt Mutiara Bowl (ye la kot lupo lak namanyer hu..hu), so sblm ke sana kitorang ke Sogo dulu coz agenda utamanya nkbeli tracksuit aku...hu..hu..harap maklum ye aku nkke BTN 23-27hb nih..adoiiii baru nkg ha..ha..Ok cite pasal ke Sogo balik sampai sana operasi mencari tracksuit bermula..alangkah bahagianye bila pucuk dicita ulam mendatang..alamak berfalsampah la plak aku he..he..coz hari tu ada sale Forest!!!!!...so dptla murah track suit tuh..cekau 2helai..cukupla kan...lupo plak nkambik gambo track suit baruku itu..nntila aku ambik :-) Pas beli tu perut dhmenyayi lagu keroncong dhhh...so disebabkan haritu g makan kat Manhattan Fish Alamanda dpt kupon 5 hengget..sikit benor diorg bagi kan...leh lepas air je la ha..ha..so hubby decided makan kt Manhattan Fish kt Sogo ni la coz tgk xramai org masa tu....so kitorang order Grilled Seafood Platter For Two n aku order mineral water n hubby order sprite...so cukupla kan untuk mengisi perut kami berdua :-). Jom layan gambar2 kitorang kt bawah nih ek................................................................................................................................

ni muka lapar tgh tunggu makanan :p


Posing dulu sblm makan....


Ni la Grilled Seafood Platter 4 Two.....sedapppp ooooo

2 comments:

Mrs. Asida said...

Memang nampak sedap. Dekat SOGO ek. Kalau lah Asid pergi sana, boleh juga merasanya ek. Macam2 nak makan lepas berpantang ni... macam balas dendam pulak. :)

sue_eila said...

tahnks asid ssudi jenguk2 sini :-),ahaa kt sogo...makan tu makan gak asid, tp jgn sampai overweight mcm sue dh la ek keh..keh..nak naikkan badan senag je tp bab2 nk diet ni perit gakla ha..ha..