Dec 17, 2009

The Chicken Rice Shop

Selasa yg lepas, aku n hubby g Alamanda..adala shoping skit kan. Dahhabis shopping, perut kitorang dhmenyanyi2 lagu dangdut hu..hu.. mintak diisikan. Fikir punya fikir kitorang decide nkmakan nasi ayam...so apalagi kitorang terjah ler The Chicken Rice Shop....kok...kok..kok..(sila nyanyi n berkokok yer he..he..).

Sebenarnyer dhlama sgt tak masuk chicken rice shop nih..so xtau apa nkmakan. So tanpa kitorang minta (ye la kan..sat tunjuk nk ini..sat nk yg ni lak he..he..) waiter tu suggest promotion set utk 2org tu...dlm set tu nasi + ayam, sate, kerabu mangga, pai tee, tauge n air 3 layer tea. Mmg puasa hati n menepati selera kitorang gakla..kenyang sgt2 perut kitorang tau... yg bestnyer kitorang baru 1st time rasa 3 layer tea tu...bg aku sedap gak n kekdg rasa mcm minum air cendol lak hu..hu.. Apapun meh tengok 3 layer tea tu....

Macam air cendol kan he..he..


N ni plak set yg kitorang order...cedapppp :-)...n yg pastinya nasi itu takdapat aku habiskan he..he..mana taknyer duk meratah kerabu n tauge tu pun dh rasa kenyang hu..hu..



4 comments:

mamaelly said...

alamak..terindu kat laksa The Chicken Rce Shop laaa..aduihhh

sue_eila said...

aduihhh...apalagi terjah ler hari ni, kan pay day hari ni he..he..

Lady of Leisure said...

hehehe.. samalah kita makan nasi ayam.. nasi ayam ni kalau kena yg sedap mmg puas hati kan..
:)

Tihara said...

aduhh..lame dah tk gi alamanda..sejak pindah duk kt kg. ni..