Dec 23, 2009

Mana Best....Bali OR Phuket????

Bali or Phuket????...mane yg korang rasa best nkg holiday ek...kalau ikut aku n hubby berat nk ke Bali tapi best ker??? so apa pendapt korang, n mana yg korang rasa best...Nktanya gakla pendapat korang kalau pernah holiday kt sini kan :-)

Tapi sebelum tu....pakej cuti ni kitorang dapat setelah wat "tangkapan" di Alamanda , so kitorang layak dapat voucher ni he..he.....................


Kat voucher ni ada pakej percutian ke Bali or Phuket selama 5h4M n pilihan percutian untuk dalam negara kita selam 3h2M...so sesapa rasa nkdapat pakej percutian lehla berbelanja sakan di Alamanda...rasanya campaign ni sampai 27hb ni kot. Pakej ni sponsor untuk tempat jer tau, transport urus sendiri ek:-)

4 comments:

Lady of Leisure said...

erm... kalau lady lah kan lady pilih bali rasanya.. sbb lady mmg lama dah teringin nak ke sana... suka tgk bali punya culture and tradition...
suka lagu2 traditional bali...
suka spa bali...
to me bali tempat yg romantic...
:)

Tihara said...

ade yg kate bali cantik..dan ade juge yg kate bali kotor n byk anjing..views yg saye teringin nk tgk kat bali..views lahar volcano masuk ke laut..cantik..

sue_eila said...

Lady;
kitorang pun rasa cam bali lebih best..kalau phuket yg sue tau pantai dia cantik

Tiha;
sama cam husband ckp kt sue..leh tgk lahar tu..pasal temapt tu kotor sue pun ada dgr n ada kwn kata susah nkdpt makanan halal kt situ tp kalau nkselamat makan jer nasi padang :-)

mamaelly said...

dua dua ok...tp cam takut je nak p dua2 tempat tu..ntah la