Dec 15, 2009

Mengubat Kelukaan Itu

Sedihnyer ayatttttt hu..hu..takdela luka apa2 pun, just kecian tgk hubby kempunan takdapt makan cheese cake (citt sebenarnyer selalu jer makan..saja jer aku bg sedap ayat wakaka)...aku yg terlebih rajin nih keletang keletung di dapur hari sabtu tadi menyiapkan ini...................
-
-
-
-
-
-
-
-
Jeng..jeng..Souffle Cheese Cake, puaihhhh hati dapat makan cheese cake nih he..he..:p


4 comments:

Tihara said...

amboih..rajin bebenor yek..sedap nye eila ..posto2 kat pahang ni bleh..

Lady of Leisure said...

waduh tabik spring... lady sejak kawin belum penah lagi buat cake huhuh...
bakar roti ader lah.. hihi..

sue_eila said...

tiha,
alamak nkkena post ker he..he..xpe tunggu sue bukak kedai bakery la he..he..

lady;
ni kes asah bakat lama yg dhterendam he..he..

Q said...

wahh gebunyeee..mcm kat bakery tu laaa mesti sedap..barulaa terubat luka itew *-^.