Nov 18, 2009

Lobster..Yummyyyyy

Semalam pas balik dr puchong terus menuju ke Alamanda n terus lunch kt sana. Tekak hubby teringin sgt nkmakan lobster kt Manhanttan tuh, so apalagi terus ler masuk ke Manhanttan tuh. Disebabkan set ni jer yg ada lobster, so order ni la................................

Tah ape nama set ni lupa..Seafood Set Platter with Lobster, lbh kurnag camtula namanyer he..he..Sedappp n creamy sgt2, kitorng makan lobster tu jer n yg lain2 tuh xhabis, so tapau bawak balik ler...xmampu nkhabiskan semua tu..byk sgt.

N satu lagi hubby suka dgn air nih...Alabama ape tah...lupo lagi namanyer he..he..Sgt2 sedap n berisiko untuk menaikkan berat badan wakaka....

5 comments:

mamaelly said...

tak mo dah p blog die...asyik letak gambo makanan jeeeeeeeeeeeeee...waaaaa lom gaji ni cam ne nak makan cedap2..wwwwaaaaaaaaaa..tak mo kawan sue

Lady of Leisure said...

sedapnya.. mesti rasa lemak kan lobster tu, looks creamy..
lady tak penah lagi makan kat manhattan tu..
hihi..

sue_eila said...

elly;
ala jgnla camtu..wajib jenguk nih, baru ada feeling nkmakan wakakaa.

lady;
mmg cedap n set yg sue ambik tu pun mmg byk, kalau 3org makan pun leh :-)

Tihara said...

mesti mahai kan..tetibe je rase ngidam..

sue_eila said...

tiha,
Alamak tiha dhmengidam he..he..mahai sket tp berbaloila :-)