Nov 4, 2009

Menggedik Di Pagi Hari

Selalu tiap2 pagi selalunya akula orang 1st sampai ofis, so pagi coz agak boring tunggu ofismate lain sampai kegedikan telah terserlah...klik sini..klik sana..gedik sorang2 he..he..Ape sebenarnyer ek motif aku gedik hari ni ....fokus betul2 apa yg kau nktunjuk ha..ha...
-
-
-
-
-
-
-
Wajah gedik dipagi hari hu..hu..
-
-
-
-
-
-
-
Cantiknyer mataku ini......grey colour kui...kui...

Nampak tak...he...he..nknunjuk contact lens ku yg cantik ini ler...ha...ha..gediksssss tul kan....ishhhh tapi kan bawah mata tu napela teruk sgt...xpe2 aku senang mencuba menghilangkannyer :p

9 comments:

Ren@t@Akemi... said...

kak..kene close up la kak....xnmpk ngat..hehehehe...

Lady of Leisure said...

wah cantik2.. bila besarkan gambar nampak.. lawa color ni.. antara nampak dan tak nampak.. natural.. masa kawin haritu lady pun menggedik pakai color hazel wakaka..

sue_eila said...

yan,
aisehh kalau close up nampak nanti sembab kt mata tu lagi nampak..tak cun la plak hu...hu..

lady,
hazel..ermmm cantik gak tuh, leh gak cuba pakai nnti

mamaelly said...

ermm sue..aku rasa cam nak beli gak la contect lense..spek aku dah berat semacam la...asyik pening je

sue_eila said...

elly,
beli jgn xbeli..aku spek ada tp mmg jenis xsuka pakai, tu pasal pakai contact lens

Tihara said...

tak gewdiks pown.. hihi..comel la,kulit muke gebus jerr...

sue_eila said...

tiha,
ouchhh gebu ker..jgn tertipu dgn gambar itu he..he..

dianizan said...

cantiknyaaaaa bengkak bwh mata..khakhakha..hai pekabor???

sue_eila said...

uit ina...eeee nkkena nih gelakkan orang :p.. tetiba jer muncul xtau plak ko ada blog.K sue cam ni ler ok2 jer he..he..baby camne sihat?