Nov 3, 2009

Aksi Sonic

Hari tu aku ada kata nkcite pasal aksi budak kecik si Sonic dengan ikan nemo n friends he..he..so taknak cite banyak2, korang tengokla jer video yg berjaya aku ambik ni tapi kalau ikutkan selalu lagi bengong aksinyer, taktaula psal apa bila aku pegang jer hp nkrakam dia si sonic ni ala2 cover macho gitu..isshhh kalau tak xterkawal kenakalannya sebenarnyer.....rasanya kecut ikan2 tu dibuatnyer ha..ha..

4 comments:

Lady of Leisure said...

hehe.. comelnya sonic.. pegang2 akuarium.. nak kawan dengan ikan hihi so cute..

sue_eila said...

Lady,
cute tu mmg cute tp kdg2 sue takut gak kalau ikan2 tu terkejut wakaka

Tihara said...

nakal nye die..comel jerrr.

sue_eila said...

tiha,
he..he.. mmg nakal, tp kdg2 geram gak tgk kenakalannyer itu