Nov 17, 2009

Sonic oh Sonic

Korang layanla video nih.....

Mula-mula dia kena BULI.........................
video

xpasti korang nampak clear ke tak....budak sekor ni tgh nakal lompat masuk dalam plastik n pada masa yg sama my hubby terus angkat plastik tu ala-ala mcm angkat plastik yg ada barang...apa lagi ...cuak ler sonic ni tetiba kena angkat terussssss lompat ketakutan ha..ha..Padan muka kena buli dgn abah he..he..

Pastu..kejap jer la takutnyer...Kembali nakal.............................................................................

video

Dan akhirnyer...................................................................................................................................


ZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZzzzzzzzzzzZzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZ :p

5 comments:

Lady of Leisure said...

hihi.. melayan telatah dorang ni kadang buat kita leka kan..
i sometimes tgk dorang tidur pun i boleh leka.. rasa bertuah sbb ada arri n molly dalam hidup i dengan husband..

sue_eila said...

betul..betul he..he..selalunya kucing ni mmg memahami. masa sue misscariage hr tu die mcm memahmi kesakitan kita, sue baring dia temankan..ke toilet pun dia kan duk depan pintu n kalau sue lama sgt dia kan cakar pintu toilet tu..mmg syg sgt kt dia

Tihara said...

jage kucin mcm jage anak kan..diorang manje sangat

sue_eila said...

tiha,
marah pun mcm marah anak he..he..

mamaelly said...

elly dulu ada seko kucing kesayangan..nama dia bobo..dah macam adik dah melayan die..last2 meninggal sbb elly gak..terlanggar die..masa tu bukan elly je nangis..mak ayah pun nangis..siap kuburkan dia cam kubur orang..letak batu nisan..ahaks